FITMIN Maxi Maintenance

Kattints rá hogy lássad

FITMIN Maxi Maintenance

Gyártók: Fitmin

Átlagos értékelés: 5/5

A megrendelés szállítási ideje

Holnap (Szerda - 20 Március)*
Hétfő (25 Március)** * Az áru személyes átvételére 7: 00-17: 00 óráig van lehetőség hétköznap, miután visszaigazolást kapott arról, hogy készítik csomagját. ** A szállítási idő hozzávetőleges, a szállító futárcégtől függően változhat.
 • 3kg
 • Ár: 6 340Ft 4 495Ft
  (1 500Ft/kg)

 • 15kg
 • Ár: 34 275Ft 11 315Ft
  (755Ft/kg)

 • 2x15kg
 • Ár: 67 750Ft
  (2 260Ft/kg)

  Fitmin Maxi Maintenance
  Az óriás fajtájú felnőtt kutyák számára

  Fehérjék 25 %
  Nyerszsír 14 %
  Energia 14,02 ME/1 kg
  HÚS

  (36%) Baromfiliszt, Csirkehús, Halliszt, Erőleves húsból és májból

  ENERGIA

  Baromfizsír, Rizs, Kukorica, Teljes kiőrlésű búza

  FINOM ROSTSZÁLAK

  Cukorgyári szeletek, Szárított sárgarépa, Présalma

  VITAMINOK

  Sörgyári élesztő, Búzacsíra, Lenmag

  SPECIALITÁSOK

  Friss tojás, Lazaczsiradék, Optimin, chondroitin szulfát (500 mg/1 kg), glukosamin (600 mg/1 kg)

  Teli tál - ellenőrzött súly

  A Fitmin márka egy teljes újdonsággal érkezik - etetési rendszer szabályozott energiaadaggal. Nem kell csökkenteni az etetési adagot, egyszerűen válasszon ki eledelt alacsonyabb energiatartalommal, mint a kutya táplálékában felvesz. Ezáltal úgy ehet, mint eddig, nem kell semmivel sem többet tennie, mint amennyit most tesz, és mégis jobban lesz.

  Ízletesség   igazi friss hús és egyedülálló májas burkolat a granulátum felületén

  Emésztés   az emésztést és a bélműködést támogató természetes anyagok

  Immunitás   a szervezet természetes védekezőképességének támogatása

  NYERSANYAG-ÖSSZETÉTEL

  baromfihús, kukurica, búza, rizs, csirkehús, szárnyas zsír, szárított cukoripari szeletek, búzacsíra, halliszt, lenmag, húsliszt, szárított préselt alma, sörélesztő, lazac olaj, szárított sárgarépa, tyúktojás, kalcium-karbonát, nátrium-klorid, glükozamin-szulfát, kondroitin-szulfát, antioxidánsok ? EK kiegészítő anyagok

  Ajánlott adagolás

  A feltüntetett adagolás csak tájékoztató jellegű. A megadott értékek és a kutya egyéni igényei eltérhetnek, melyet 4 heti előírt mennyiségű adagolás után be kell állítani a kutya kondíciójának változása szerint. A kutya kondíciója akkor megfelelő, ha a kezünket végighúzva a kutya oldalán a bordákat érzékeljük, de szabad szemmel nem látható. Amennyiben az Ön állata túlsúlyos, ne csökkentse le az etetési adagot, hanem a táp egyharmadát helyettesítse Fitmin maxi light száraztáppal, hogy megmaradjon a beadott tápszer térfogata. Ne feledjék, hogy a jóllakottság érzése nagyon fontos a kutyájuk elégedettségéhez! Amennyiben az Ön állata sovány, helyettesítsék az etetési adag egyharmadát Fitmin medium performance száraztáppal, mert csak a bevitt száraztáp mennyiségének növelésével nem biztos, hogy a kívánt hatást érjük el és fölöslegesen leterheli az emésztőrendszert. Négy hét után ismét értékeljék ki az általános kondíciót és szükség szerint módosítsák a napi etetési adagot. Szükség esetén teljesen áttérhet a Fitmin maxi light vagy a Fitmin maxi performance tápszerre. Biztosítsanak naponta elegendő mennyiségű friss ivóvizet! Az optimális súly elérése után a kutyát mérje meg. Továbbra is havonta egyszer ellenőrizze a kutya súlyát egész élete folyamán és szükség szerint módosítsa az etetési adagot. Fontos figyelmeztetés: a táp szükséglet változik a kutya aktuális megterhelése, életkora és egészségi állapota alapján. A túlsúly és az elégtelen táplálkozás komoly egészségügyi problémák kockázatát rejtik!

  BELTARTALOM (1KG-BAN)

  Nyersfehérje 25% Nyerszsír 14 %
  Nyersrost 3% Hamu 7%
       
  Mész 1,1% Foszfor 0,8%
  Nátrium 0,3% Energia 14,02 ME/1 kg
         BELTARTALOM (1KG-BAN)

  Vas 175 mg Réz 25 mg
  Mangán 50 mg Cink 185 mg
  Szelén 0,6 mg Jód 3,5 mg
  Kobalt 0,3 mg Vitamin A 15000 m.j.
  Vitamin D3 1400 m.j. Vitamin E 300 mg
  Vitamin B1 8 mg Vitamin B2 15 mg
  Vitamin B6 10 mg Vitamin B12 210 ug
  Kolin-klorid 2000 mg Niacin-amid 80 mg
  Kalcium-pantotenát 25 mg Levélsav 1 mg
  Biotin 0,6 mg    

   

  A réz réz- és aminosav kelát n-hidráttal és rézgálic monohidráttal van kiegészítve, a cink cink- és aminosav kelát n-hidráttal és cink-oxiddal van kiegészítve, a vas vas- és aminosav kelát n-hidráttal és vas-szulfát monohidráttal van kiegészítve, a mangán mangán- és aminosav kelát n-hidráttal és mangán-oxiddal van kiegészítve, a szelén nátrium-szelenáttal van kiegészítve, a jód kálium-jodiddal van kiegészítve, a kobalt kobalt-szulfát heptahidráttal van kiegészítve.

  Értékeld a terméket
  ROSSZ

  Osztályzat: 5/5

  Jó táp,szeretik a sarplaninacok,szép a szőrük tőle.

  28/06/2016 -
  Válasz
  Általános információk | Útmutató | Gy.I.K. | Üzletszabályzat | Garancia és reklamáció | Szállítás és fizetés | Kapcsolat | Rólunk | Az Akciók Szabályzata | Oldaltérkép | Kutyák | Száraztáp egészséges kutyáknak | Árak PLN-ben | 100% -os elégedettség vagy vissza a pénzt!
  Chat

  Csevegés